Facebook compra Masquerade, l'app per editar fotos i canviar d'aparença en temps real

La xarxa social no vol quedar-se enrere i vol fer front a la tirada de Snapchat i els seus filtres amb aquesta aplicació que triomfa entre el públic jove

11.03.2016

Facebook ha comprat l'app Masquerade d'edició de fotografia, que permet el ususaris canviar la seva aparença en temps real. L'app canvia les cares incorporant característiques de personatges de ficció, dibuixos, animals o diferents elements als vídeos. Tot en temps real.

Redacció TINET/ Agències La companyia de Mark Zuckerberg vol competir amb les característiques semblants que ofereixen ja els filtres de Snapchat, la xarxa que fa forat, especialment entre el públic més jove i que en l'actualitat aconsegueix que els seus usuaris publiquin milions de vídeos cada dia.

L'app permet, per exemple, barrejar les cares de dues persones (l'autor de la selfi i un personatge popular, per exemple) amb resultats sorprenents que l'han convertit en molt popular a les xarxes socials. La compra per part de Facebook de Masquerade fa pensar que aviat podríem veure-la integrada al seu servei de missatgeria instantània Messenger. En l'actualitat, es troba disponible per a Android i iOS.