Experts en tecnologies Google celebren la seva convenció anual a Tarragona

16.05.2017

Redacció. El proper dia 17 i 18 de maig tindrà lloc a San Francisco la conferència per professionals de tecnologies Google més important de l'any. És un esdeveniment en el qual es Google presenta les novetats pel que fa a tecnologia i dispositius que es veuran en el mercat en uns mesos. En passades edicions es van presentar els dispositius Nexus, les Google Glass, Android TV, els smartwatches, Google Home entre d'altres. Al llarg de les jornades a San Francisco (USA) s'arriben a congregar 6000 persones de més 60 països.

Per apropar aquest esdeveniment a aquells que no tenen l'oportunitat d'assistir al congrés de San Francisco, el GDG Tarragona, per sisè any consecutiu, organitza el Google I/O Extended. Els Google I/O Extended són esdeveniments organitzats per les diferents comunitats GDG del món que tenen lloc en paral·lel on, a més a més de realitzar una connexió en directe a les presentacions i sessions formatives que ofereixen els enginyers de Google des de San Francisco, es realitzen ponències locals amb professionals del territori.

La trajectòria al Google I/O Extended per part del GDG Tarragona és tant extensa, que va ser escollit en passades edicions entre els centenars d’events de tot el món per entrar en directe per videoconferència des de Tarragona a San Francisco durant la keynote.

El Google I/O Extended l'organitza el GDG Tarragona i TarracoDroid amb el patrocini de TINET i la Diputació de Tarragona, Sm4rt Cities i Google. Les jornades tindran lloc els dies 17 i 18 de maig al Museu d’Art Modern de Tarragona (c/ Santa Anna 8).

Què ofereix el Tarragona Google I/O Extended?

Durant les jornades, el primer dia es realitzaran xerrades de caràcter divulgatiu i es podrà veure en directe per streaming la keynote que es durà a terme des de San Francisco on es realitzaran les presentacions de noves tecnologies i dispositius més esperats de Google.

Durant el segon dia hi haurà espai per a conferències tècniques locals realitzades per professionals del territori. En aquesta ocasió es realitzaran ponències sobre Arduino i l’Internet de les Coses (IoT). Vanessa Galcerà realitzarà un cas pràctic per resoldre un problema real sobre la plataforma Arduino i Tomás González mostrarà com fer aplicar algoritmes de reconeixement d’imatges sobre la plataforma AndroidThings.

Aquestes conferències estan orientades a formar els professionals locals especialitzats en el desenvolupament d'apps per a aquesta nova plataforma, la Internet de les Coses.

Inscripcions

Les inscripcions al Tarragona Google I/O Extended són gratuïtes i ja es poden realitzar a través del portal googleiotgn.eventbrite.es

 

Google I/O Extended Tarragona 2017