En marxa a Reus la quarta edició del projecte intergeneracional “Parelles TIC"

Joves estudiants es troben amb persones grans per treballar conjuntament en l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació

11.11.2016

Aquest mes de novembre s'ha posat en marxa per quart any consecutiu a Reus el projecte intergeneracional “Parelles TIC”, a través del qual joves de diferents centres educatius de la ciutat ajuden persones grans a formar-se i relacionar-se amb les noves tecnologies.

Redacció TINET / Ajuntament de Reus El projecte Parelles TIC és fruit d'un treball transversal de diferents àrees de l'Ajuntament de Reus i les Biblioteques Municipals, en col·laboració amb diversos centres educatius.

Els centres que han confirmat la participació en el projecte són l'Institut Baix Camp, el Col·legi Mare Molas i l'Institut Gabriel Ferrater. Es preveu que en les pròximes setmanes altres centres es vagin afegint al projecte.

L'activitat principal consisteix en dues trobades setmanals d'una hora i mitja entre una persona jove i una persona gran per treballar conjuntament en l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació. És un projecte individualitzat on cada alumne (persona gran) té el seu “professor” que li ensenya tot allò que ell demana en relació amb la utilització de les TIC, d'acord amb un programa pactat prèviament.

Les trobades es poden fer a la Biblioteca Central Xavier Amorós, a la Biblioteca Pere Anguera i al Casal de Joves. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web de les biblioteques http://biblioteques.reus.cat o als taulells d'alguna de les biblioteques municipals.