Els participants als Premis Emprèn de la Diputació intercanvien experiències en una jornada

11.12.2014

Incorporar nous comportaments i valors per millorar el rendiment d'una empresa, compartir experiències i crear sinergies. Aquests van ser els eixos bàsics de la jornada "Business Networking: els 7 hàbits de les persones altament efectives", que va tenir lloc aquest dimecres al Palau de Congressos de Tarragona. La sessió estava adreçada als 117 participants de la passada edició dels Premis Emprèn que atorga la Diputació de Tarragona, a través de la Unitat d'Ocupació i Promoció Econòmica.

Redacció / Diputació de Tarragona. Aspectes com l'autodomini, les relacions amb els altres, la renovació o la millora continuada en el si de l'empresa van tractar-se i van ser debatuts en el decurs d'una jornada, que va iniciar-se amb una presentació a càrrec de del director de l'àrea de Recursos Humans, Ocupació i Promoció Econòmica de la Diputació, Àlex Grau. Tot seguit, Christian Tyden, director de la divisió FranklinCovey a Cegos España, va endinsar els participants en el set hàbits de les persones altament efectives: sigueu proactius; comenceu amb la finalitat al cap; les primeres coses, primer; penseu guanyar-guanyar; procureu entendre primer, i després que us entenguin; sinergitzeu, i esmoleu la serra. A banda de perfeccionar les seves habilitats personals i professionals, els assistents a les sessions han pogut intercanviar contactes i explorar noves oportunitats de negoci, a través d'una dinàmica de networking.

La jornada es va adreçar als participants dels Premis Emprèn de la Diputació

"Business Networking: els 7 hàbits de les persones altament efectives" es va impartir de franc als participants dels premis, com a colofó a una convocatòria que va incloure sessions formatives prèvies a la presentació dels projectes i el reconeixement dels millors de cada categoria. Aquesta iniciativa esdevé un nou pas de la Diputació en el seu suport constant a l'emprenedoria al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. 

La Diputació premia les millors iniciatives de negoci i impulsa el talent emprenedor

Els Premis Emprèn de foment de l'emprenedoria han reconegut, un any més, les millors iniciatives de negoci del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, bé siguin de nova creació o ja existents, amb l'objectiu d'estimular la creació d'empreses i la consolidació del teixit econòmic del territori. El lliurament dels guardons es va dur a terme el passat 14 de novembre en un acte multitudinari a l'Auditori Diputació.

En aquesta darrera edició, la dotació global dels premis ha estat de 35.000 euros, distribuïts en set categories de 5.000 euros cadascuna. Enguany, han optat a la convocatòria un total de 92 projectes (65 del Camp de Tarragona i 25 de les Terres de l'Ebre), amb la participació de 117 persones. Del total de treballs presentats, 7 es van endur els principals premis: Emprèn en femení, Emprèn jove, Emprèn al món rural, Emprèn socialment, Emprèn i sorprèn, Emprèn i consolida i Reemprèn. Així mateix, es van atorgar reconeixements a un total de 14 premis finalistes, dos per cada categoria.