Els instagramers de l'Ebre convoquen una instameet de la Passió de Vilalba

El dia 26 de març, els participants podran gaudir de les activitats que s'hi han organitzat per a donar a conèixer aquesta tradició i tot allò que l'envolta

17.03.2016

Els instagramers de l'Ebre convoquen una nova edició de la trobada d'igers a un dels esdeveniments culturals i tradicionals més destacats de casa nostra coincidint amb la celebració de la setmana santa: la Passió de Vilalba. El dia 26 de març, els participants podran gaudir de les activitats que s'hi han organitzat per a donar a conèixer aquesta tradició i tot allò que l'envolta.

La trobada permetrà prendre part en un ampli programa del Patronat de la Passiói gastronòmic, cultural, artístic i patrimonial: el Mercat d’artesania i productes típics  amb el treball dels professionals artesans,  degustació d'olis, fruits secs, pastes, embotits... i fins i tot el pa àzim típic de la Pasqua Jueva cuit a l’antic forn de la vila. També es podrà tastar el ví a l'antiga elaborat pel Patronat de la  Passió, seguir el procés artesanal i assistir al moment de l'obertura de les àmfores de terrissa que el contenen. 

La jornada es completa amb la respresentació de la Passió pels carrers de la població. Les inscripcions es poden fer a igersebre.com

Programa

10:00h Acreditacions al Casal Cultural Rossinyol.

10:30h Sortida en direcció al casc antic de la població i ascensió a la torre-campanar més alta de les Terres de l’Ebre.

11:30h Ruta teatralitzada a càrrec de la Jueva de Tortosa des de l’antic forn, on tastarem el pa àzim, fins al carrer del Call, on visitarem els baixos de la Casa Coll.

12:00h Què amaga la cripta de la Confraria de Nostra Sra. de Gràcia? Ho descobrirem!

12:30h Obertura de les àmfores del Vi de la Passió i tast comentat per la Guia de Vins de Catalunya.

13:00h Temps lliure per passejar per mercat d’artesania i tastar diversos vins dels cellers locals.

14:00h Dinar (entremès i pollastre al forn, beguda, postres i cafè) al Casal Cultural Rossinyol.

Sorteig de dues cistelles de productes locals entre els participants

17:00h Representació de la Passió pels carrers de la població.

Preu: 20€ (inclou dinar + copa vidre + tiquet de 5 tastos “Ruta del Vi” + totes les activitats guiades)

Límit: 30 places