Els caixers automàtics per treure diners arriben als súpers de Reus

22.12.2016

Cinc supermercats de la cadena Spar a Reus disposen a partir d'ara de caixers automàtics en les seves instal·lacions, de manera que els consumidors poden retirar diners en efectiu i, a més, gaudir de promocions de la mateixa cadena de supermercats in situ de forma més còmoda. Aquest servei, extés a altres països, comença a introduir-se a casa nostra. L'empresa Cardtronics, propietària dels caixers instal·lats a Reus, ha arribat també a un acord de col·laboració amb les botigues SuperCOR recentment.

Els caixers automàtics instal·lats operen sota la marca CashZone, propietat de Cardtronics, i permeten treure diners en efectiu donen accés a d'altres serveis de les empreses col·laboradores. Els caixers, que no depenen de cap entitat bancària en concret, formen part actualment de la xarxa EURO 6000 gràcies a un acord signat entre ambdues entitats. Per tant, les persones que comptin amb targetes d'una entitat bancària integrada dins la xarxa de caixers EURO 6000 podran retirar diners gratuïtament, en canvi, la resta d'usuaris hauran de pagar les mateixes comissions que pagarien en un caixer normal de la mateixa xarxa.

Diners en efectiu, quan i on els consumidors els necessiten

Cardtronics s’associa amb institucions financeres, establiments i altres companyies per a la instal·lació de caixers automàtics, facilitant l’accés a diners en efectiu en el moment i el lloc que precisin els consumidors, els quals no han de pagar cap cost addicional pel seu ús.

D’una banda, les institucions financeres poden col·laborar amb Cardtronics per gestionar millor la seva xarxa de caixers automàtics. D’altra banda, els comerciants poden situar caixers automàtics en els seus establiments de forma estratègica per tal de reforçar les relacions comercials amb els seus clients i augmentar les vendes.

Actualment, Cardtronics dóna servei a aproximadament 200.000 punts a escala global i manté relacions de confiança amb més de 2.300 institucions financeres arreu del món. A través dels acords amb EURO 6000, SuperCOR i SuperCOR Expres de El Corte Inglés i Spar, la companyia, que acaba d’obrir les seves oficines a Barcelona, amplia la seva presència a Europa, on ja compta amb més de 16.000 caixers automàtics al Regne Unit, Irlanda, Alemanya i Polònia.