El RallyRacc Catalunya-Costa Daurada comença a rodar ja a Internet

01.07.2015

El 51 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada 2015, que tindrà lloc entre els dies 22 i 25 d'octubre, encara una nova edició amb més proves especials, un total de 23, de les quals 13 són diferents. Les novetats d'enguany ja s'han fet públiques i també es poden conèixer amb tot detall a través del web de l'esdeveniment i fer-ne un seguiment dels preparatius a través dels diferents perfils a les xarxes socials.

Es tracta d'un complet portal (http://www.rallyracc.com) on hi trobareu tota la informació relativa a la prova i molt més. A la pàgina principal hi trobareu la informació més rellevant: les darreres notícies, classificacions, imatges, vídeos i calendaris de la prova i del mundial. A més, podeu navegar per apartats on hi trobareu informació útil, documentació, els itineraris i els mapes d'aquesta edició. Els espectadors tenen un apartat concret on podran consultar els diferents trams, com accedir-hi i programes d'actes destinats als interessats a veure in situ la prova.  També és possible trobar informació sobre allotjament i consultar les guies d'anteriors edicions.

Les novetats sobre aquest esdeveniment també poden seguir-se a través dels diferents perfils a les xarxes socials:

La Diputació de Tarragona impulsa, un any més, aquest destacat esdeveniment esportiu i turístic, que tindrà lloc del 22 al 25 d'octubre per diferents punts de la Costa Daurada, les Terres de l'Ebre i Barcelona

Salou i el parc temàtic PortAventura continuaran sent el nucli d'una cursa plenament consolidada a la zona. Parc d'assistència, village, oficina de cursa, sala de premsa i la major part de l'allotjament d'equips i organització, mantenen la ubicació de tots aquests anys: el complex d'oci PortAventura. Pel que fa a Salou, acollirà el podia de sortida i arribada, el repartiment de premis i un dels trams del dissabte. Els diferents trams circulen per carreteres de les comarques del Tarragonès, Baix Camp, Terra Alta, Ribera d'Ebre i Priorat.