El programa YUZZ, obert a joves emprenedors i innovadors en una nova edició fins el 19 de febrer

30.01.2015

Fins al 19 de febrer està oberta la convocatòria per participar en la  VI edició del programa YUZZ “Joves amb idees” , que  s'adreça a nois i noies entre 18 i 30 anys que tinguin una idea innovadora,  la vulguin posar en marxa i tinguin esperit emprenedor. Els seleccionats tindran l’oportunitat de desenvolupar la seva idea de negoci i els millors projectes optaran a múltiples viatges a Silicon Valley, beques per assistir al Fòrum Impulsa i 60.000 euros en premis per a finançar el seu projecte.

Yuzz ofereix durant cinc mesos, formació i assessorament per elaborar plans de negoci basats en idees de base tecnològica. En les cinc edicions anteriors s’han creat més de 500 empreses i en el darrer any hi han participat 600 emprenedors amb 378 projectes a 24 centres YUZZ repartits per tot l’Estat. Els interessats han de presentar la seva candidatura a través d’un formulari disponible a www.yuzz.org

L’Ajuntament de Tarragona juntament amb més de 40 entitats locals públiques i privades fan possible que el Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el mecenatge del Banc Santander, desenvolupi el programa amb centres de formació propis a cada localitat. A la nostra ciutat, el centre està ubicat a la seu de Tarragona Impulsa (edifici de la Tabacalera).

Més informació i inscripcions: www.yuzz.org