El Patronat de Turisme de la Diputació col·labora en la creació del primer IgersMap de Tarragona i del món

14.08.2014

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona col•labora amb Instagramers Tarragona (@igerstgn) en la creació del primer IgersMap de la ciutat de Tarragona i de tot el món, segons destaquen els seus organitzadors. La intenció és que el mapa (#igersmpatgn) aplegui les millors imatges de la ciutat, les més representatives, aquelles que pel seu atractiu fotogràfic tenen un especial interès per als usuaris de la xarxa social Instagram, tant els de Tarragona com els visitants. Amb aquest objectiu, Instagramers Tarragona convida tots els igers a participar-hi, enviant al correu igerstgn@gmail.com fins a cinc imatges, ja editades i en format quadrat, de cinc localitzacions de Tarragona, detallant-ne de quines es tracta. Les fotografies poden mostrar llocs coneguts o bé per descobrir.

A partir del 15 de setembre, s'editarà un plànol en paper amb les localitzacions proposades, que es distribuirà per punts turístics i culturals de Tarragona perquè tant els igers locals com els visitants el puguin dur a la butxaca. Aquest mapa també tindrà una visualització en línia, per tal que pugui ser consultat des de l’ordinador, el mòbil o la tauleta tàctil.

Presentació al Palau de la Diputació
Els instagramers participants en aquesta iniciativa pionera optaran als diversos premis que se sortejaran a la 5a Trobada d'Instagramers de Tarragona, que tindrà lloc el 8 de novembre d'enguany i durant la qual es presentarà oficialment l'Igersmap de la ciutat de Tarragona, en un acte al Palau de la Diputació. La participació del Patronat de Turisme de la institució supramunicipal en aquesta iniciativa s'emmarca en les polítiques de promoció turística del territori en les seves diverses modalitats, en aquest cas les que aprofiten el gran potencial que ofereixen les xarxes socials.