El nou vídeo de la Costa Daurada acumula més de 20.000 visualitzacions a Youtube

L'audiovisual presenta la Costa Daurada des de l'òptica dels visitants

24.02.2015

En només 6 dies, el nou vídeo promocional de la Costa Daurada ha acumulat més de 20.000 visualitzacions a través dels canals de Youtube de la marca turística i de la Diputació. La riquesa natural, cultural i gastronòmica de la zona queda reflectida en aquest audiovisual, produït per l'empresa Minifilms sota la coordinació del Patronat de Turisme de la Diputació, amb música de la vigatana Joana Serrat.

Redacció TINET. El nou material audiovisual de 4 minuts de durada mostra els atractius i productes turístics de la Costa Daurada i contribueix a posicionar-la com una destinació familiar, tot divulgant la seva varietat de propostes turístiques i la diversitat d'espais. El vídeo presenta el territori des de l'òptica dels visitants o usuaris, i té molt en compte les seves emocions. Per tant, s'ha defugit del discurs purament documental i descriptiu per aconseguir un producte més dinàmic i renovat on les persones hi tenen un paper protagonista.

El vídeo, que fa ús del llenguatge cinematogràfic, difon de forma ponderada el conjunt de productes del territori, tant del litoral com de l'interior, i és la suma de petits fragments basats en històries i moments viscuts a la destinació. Tot plegat per presentar la Costa Daurada com una destinació viva i atractiva, que convida a ser visitada i viscuda intensament. Tot el material emprat en la producció del vídeo s'ha enregistrat a l'àmbit territorial que abasta la Costa Daurada (Baix Penedès, Conca de Barberà, Tarragonès, Alt Camp, Baix Camp i Priorat).

El vídeo, del qual s'està preparant una versió resumida de 45 segons de durada, esdevindrà la carta de presentació de la Costa Daurada en les diferents accions de difusió i suport a la comercialització que es porten a terme (pàgina web, canal Youtube, roadshows, presentacions a agents de viatge, lliurament a periodistes) i estarà al servei de la tasca del Patronat de Turisme de la Diputació i dels actors del sector que el puguin necessitar.

La cantant Joana Serrat durant l'acte de presentació del nou vídeo, el passat 17 de maig a l'Auditori DiputacióAquesta nova eina promocional ha estat realitzada per l'empresa Minifilms, una productora audiovisual amb una llarga experiència en la televisió d'autor i la publicitat, dirigida per Ramon Balagué.

Amb música de Joana Serrat

La música que incorpora el vídeo és la cançó "Green Grass" de Joana Serrat, una cantautora osonenca d'estil folk d'arrel americana amb tocs de pop i jazz que canta en anglès i català. La seva música és intimista i evocadora i té clares influències  nord-americanes. El tema Green Grass pertany al seu quart disc Dear Great Canyon (2014). Serrat ha adaptat la lletra i la durada de la peça original per tal que encaixi en el vídeo de la Costa Daurada.