El GDG Tarragona organitza una jornada tecnològica a la URV

Serà la primera d'un seguit d'activitats per a commemorar 25 anys d'estudis d'informàtica a la demarcació

22.10.2015

Redacció TINET. Aquest divendres, 23 d’octubre, l’Andrés Martínez, Developer Program Manager a Google, i en Maximiliano Firtman, famòs autor de llibres de tecnologies web, realitzaran una sessió de conferències de la mà del Google Developer Grup Tarragona al Departament d’Enginyeria Informàtica i Matemàtiques de l’Universitat Rovira i Virgili. Aquesta sessió, la primera d’un conjunt d’activitats que realitzarà el GDG Tarragona al DEIM en motiu dels 25 anys dels estudis d’informàtica a la província, té com a objectiu la difusió de les tecnologies anomenades Big Data de la mà d’en Andrés Martínez amb la seva ponència Data Science for Muggles i l’aprofundiment del desenvolupament d’aplicacions per dispositius mòbils per part de Maximiliano Firtman a la ponència per títol Performance en la Web y Web Mobile.

Data Science for Muggles (BigQuery)

Andrés L. Martinez Ortiz a.k.a almo és Developer Program Manager a Google, promovent iniciatives per a desenvolupadors a Espanya, Europa i Llatinoamèrica. En contacte amb emprenedors i startups, treballa activament facilitant processos d'innovació i nous models de negoci. Imparteix workshops i conferències sobre temes diversos com desenvolupament mobile, tecnologies cloud, estratègies d’innovació i open source. És membre de IEEE, ACM i la Computer Society.

Performance en la Web y Web Mobile

Maximiliano Firtman és desenvolupador als entorns mobile i web, professor, conferenciant i autor de més de 10 llibres sobre tecnologia, incloent Programming the Mobile Web i jQuery Mobile: Up and Running d'O'Reilly. Maximiliano té una dilatada experiència en diverses tecnologies i cap destacar que ha participat en importants conferències d’importància internacional com OSCON o Velocity. Al llarg de la seva carrera ha rebut importants reconeixements com Nokia Developer Champion, Blackberry Elite o Adobe Community Champion; i és un participant actiu en les comunitats de desenvolupadors.


La conferència es durà a terme a la Universitat Rovira i Virgili, a l'avinguda Països Catalans 26 de Tarragana (edifici E4). Les conferències estan obertes al públic en general i l’accès és gratuït fent l’inscripció al portal http://performanceweb.eventbrite.es