Alumnes de l'Institut d'Altafulla guanyen el concurs de creació d'apps per escolars del Mobile World Congress

The Blocker és l'app guanyadora en la categoria d'alumnes d'ESO. L'app permet desconnectar el dispositiu mòbil per evitar distraccions

10.06.2015

Alumnes de 4t d’ESO de l’Institut d’Altafulla han guanyat el concurs d’apps de Mschools, organitzat pel Mobile World Congress de Barcelona i el Departament d’Ensenyament, celebrat al TecnoCampus de Mataró. L'app que han creat es diu The Blocker i permet desconnectar el dispositiu mòbil per evitar distraccions.

Redacció TINET. El grup d'alumnes que han participat en aquest projecte està format per Cristina del Águila, Frederic Oliva, Júlia Poll, Helena Silva, Sergi Segú i Marta Van Ginkel, dirigit per la professora de tecnologia Júlia Llurba.

El grup d'alumnes premiats, amb l seva professora

La seva app, The Blocker, és el resultat del treball de tot el curs a la matèria d’Informàtica i de la seva participació en el projecte “Mobilitzem la Informàtica”, un programa educatiu pioner que va engegar el curs passat el Departament d’Ensenyament amb MSchools, una de les àrees de treball de MWCB (Mobile World Capital Barcelona) i que es basa en els usos de la tecnologia mòbil a l’escola i en la creació d’apps escolars, i que promou el treball en grup i de col·laboració a partir de les eines informàtiques. L'app que han creat, i que les ha portat a guanyar el concurs, permet desconnectar el dispositiu mòbil per evitar distraccions.