Alerten del perill d'activar i carregar els nous Samsung Galaxy Note 7 durant els vols

La companyia ja havia començat a recollir dispositius d'aquest model adquirits pels usuaris després de detectar-se alguns casos d'explosions de la bateria

09.09.2016

Les autoritats de l'aviació dels Estats Units (The Federal Aviation Administration) han alertat els usuaris de mòbils Samsung Galaxy Note 7 instant-los a que no activin, ni tampoc carreguin, el dispositiu quan es trobin a bord d'un avió. Aquesta mateixa institució havia recomanat no deixar a l'equipatge que es factura els telèfons mòbils d'aquesta marca i model.

La passada setmana Samsung va començar a recollir els dispositius per a reemplaçar-los, després d'haver-se detectat diversos casos d'explosió durant el procés de recàrrega de la bateria.

Segons la companyia, problemes amb la bateria han estat la causa que s'hagin incediat alguns dispositius, motiu pel qual s'ha procedit a reemplaçar els aparells. El telèfon es va posar al mercat el mes passat i havia estat molt ben rebut entre els consumidors i els experts. Fins ara, s'havien comercialitzat uns 2 milionts i mig d'aparells Samsung Galaxy Note 7. Els clients que ja l'havien adquirit poden canviar-lo per un de nou i la companyia calcula que en un parell de setmanes haurà pogut acabar de reemplaçar-los.