PDF Converter

Convertidor a PDF via web

01.10.2014

Fantàstica utilitat per imprimir en PDF documents de MS Office i OpenOffice/LibreOffice, arxius d'imatge i pàgines web sense necessitat de tenir instal·lat cap programa específic per fer-ho. Molt útil quan estàs en un cibercafè o utilitzes un ordinador que no és teu i no disposes d'un convertidor a PDF.

 

Online PDF ConverterGratuït
Web: www.freepdfconvert.com
Multiplataforma (en línia)

PDF Converter és una aplicació en línia que t'ofereix la possibilitat de convertir fitxers en PDF. És molt fàcil d'utilitzar, només cal pujar el fitxer a convertir al servidor o, si el document ja es troba penjat a Internet o és una pàgina web, facilitar la URL. Tens l'opció de facilitar la teva adreça electrònica perquè t'enviïn un avís quan el document estigui convertit i te l'adjuntin en el missatge si així ho has especificat. Els arxius convertits només romandran al servidor 24 hores.

El sistema suporta fins a 70 formats d'arxiu i pots convertir fins a 10 fitxers al mes gratuïtament. A més, t'ofereixen la possibilitat de convertir documents PDF a Excel o Word amb un màxim de dues pàgines.