OneNote

Bloc de notes digital

07.07.2015

Completa aplicació multiplataforma per mantenir centralitzats i sempre disponibles els teus recordatoris, les teves idees o les teves tasques pendents. Més enllà del simple text, OneNote permet estilar el text, incloure taules i gràfics, incorporar imatges i fitxers adjunts, gravar àudio i vídeo i, fins i tot, fer-hi anotacions manuscrites o dibuixos a sobre.

 

OneNoteGratuït
Web: www.onenote.com
Windows, Mac, Android, WindowsPhone, iOS i versió web

OneNote és una de les aplicacions de notes gratuïtes més completes del moment. Tant és útil per la vida familiar, per gestionar la llista de la compra o programar les vacances, com per la vida professional, per fer les tasques habituals. En aquest sentit, l'aplicació permet crear mútiples blocs de notes (família, amistats, feina...) i compartir-los amb altres persones (en mode lectura o en mode lectura i escriptura).

A més a més, l'aplicació és compatible amb altres aplicacions del mercat, la qual cosa fa que es puguin incrementar encara més les seves funcionalitats. Alguns exemples són Office Lens (escaneig digital de documents o pissarres) o Feedly (desar articles de fils d'actualitat o RSS que seguim).

Nota important: Per poder utilitzar l'aplicació és necessari estar registrat amb un compte Microsoft.