MyPDFConverter

Convertidor a PDF

25.08.2014

Software gratuït que et permet convertir a PDF qualsevol document imprimible d'una forma ràpida i senzilla. Documents de text, presentacions de diapositives, pàgines web, correus electrònics, fotografies... Funciona com una impressora virtual en el teu ordinador.

 

MyPDFConverterGratuït
Web: www.mypdfconverter.com
Windows


MyPDFConverter et permet guardar d'una manera segura els teus documents, perquè sempre es vegin com s'han de veure, podent-se obrir des de qualsevol ordinador i no permetent cap canvi per part de tercers.

En instal·lar l'aplicació disposaràs d'una impressora anomenada "MyPDFConverter". Aquesta "impressora" se t'apareixerà a la finestra d'opcions d'impressió quan marquis Imprimeix en el programa des del qual estiguis treballant. La impressió consistirà en la creació d'un fitxer PDF que se't guardarà en el teu ordinador.

 

Nota: Durant el procés d'instal·lació de MyPDFConverter, i tants altres programes, se't pot demanar la instal·lació d'altres aplicacions alienes amb finalitats publicitàries (complements de cerca als navegadors, per exemple). És recomenable prestar atenció a l'hora d'acceptar o declinar passos durant el procés d'instal·lació.