CamStudio

Capturador de vídeo

05.09.2014

Aquesta és una fantàstica eina que et permet capturar del teu escriptori, ja sigui parcialment o total, qualsevol tipus de vídeo, amb la possibilitat d'agregar-li àudio simultàniament. CamStudio et pot ser molt útil si vols crear videotutorials o guardar aquells vídeos de la Xarxa privats de descàrrega.

 

CamStudioGratuït
Web: camstudio.org
Windows

CamStudio et permet capturar vídeos fàcilment i guardar-los en formats .AVI i .FLV. Pots especificar la qualitat de la captura, la seva localització a l'escriptori, activar la captació de l'àudio simultània (pots utilitzar un micro o seleccionar una font interna d'àudio), corregir la possible descoordinació de l'àudio i el vídeo, afegir anotacions o seleccionar cursors personalitzats.

Aquesta aplicació disposa de còdec d'àudio complemenatari (Lossless Codec) que et pot ajudar a disminuir el pes de l'arxiu i aconseguir, a la vegada, una bona qualitat del so.

Tant si vols crear demostracions del teu programa preferit, capturar un vídeo que t'has trobat per Internet i no hi ha manera de baixar-te'l, grabar algun problema del teu ordinador i poder-lo enviar al suport tècnic perquè t'ajudin... qualsevol cosa que passi al teu escriptori pot ser objecte de gravació.