AnyDesk

Control d'escriptori remot

23.07.2015

Aquesta aplicació permet accedir a l'escriptori d'un altre ordinador Windows connectat a Internat i gestionar-lo. Molt útil per ajudar en la distància a algun familiar o amic en la configuració d'un programa del PC o ensenyar-li a fer quelcom. A més, també permet la transferència de fitxers directa entre els dos ordinadors. L'alternativa a Teamviewer, només vàlida entre ordinadors Windows.

 

AnyDeskGratuït (per a ús no comercial ocasional)
Web: www.anydesk.es
Windows

AnyDesk destaca per la seva qualitat en la transmissió d'imatge i so de l'escriptori remot, així com per la seva gran freqüència d'actualització i, a la vegada, la seva eficiència en l'ús de dades de transmissió. En aquest sentit, permet treballar remotament, per exemple, en l'edició de vídeo o en simples documents ofimàtics durant diverses hores.

Actualment AnyDesk només està disponible per ordinadors amb Windows (les connexions d'accés remot només es poden realitzar entre dues màquines amb el sistema operatiu d'escriptori de Microsoft). Tot i això, l'empresa està treballant en noves versions de l'aplicació per altres plataformes (MAC, Android...), de la mateixa manera com fa el seu competidor Teamviewer.

L'aplicació no requereix cap instal·lació inicial (tot i que és possible), únicament cal descarregar-se el fitxer del programa del web oficial i executar-lo en els dos ordinadors entre els quals s'ha d'establir la connexió. A més, caldrà que el propietari de l'ordinador al qual es vol accedir faciliti a l'altra persona les dades d'accés.

AnyDesk és gratuït únicament per als usuaris domèstics i per un ús ocasional, no habitual. En el cas d'empreses i usos comercials s'ha de contractar la versió professional.