Presentació de 'Les filles de la nit i altres contes'

El llibre del 25è Premi de narrativa curta per Internet TINET

08.11.2022

Les filles de la nit i altres contesEn el marc de la Tardor Literària de Tarragona, el proper divendres, 11 de novembre, es presenta Les filles de la nit i altres contes, l'obra que recull el relat guanyador i els relats finalistes del 25è Premi de narrativa curta per Internet TINET.

La trobada serà a les 19h, al vestíbul del Teatre Tarragona (Rambla Nova, 11). L'acte comptarà amb la presència del guanyador, Jordi Diu Rubio; de l'autora amb la menció especial, Caroline Mowatt, i d'altres autors que seran entrevistats per Carles Benseny de la Ràdio Sant Pere i Sant Pau. També hi intervindran la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, i el diputat de la Diputació Josep Forasté.

Els Premis Literaris Ciutat de Tarragona són convocats per l'Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona i compten amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, la Joiera Blázquez, el canal de TV TAC 12, el digital cultural Núvol i les editorials Cossetània, 1984 i Angle. L’organització corre a càrrec de la Casa de les Lletres.