Les comunitats tecnològiques del Camp s'uneixen per organitzar la primera jornada sobre tecnologia, emprenedoria i innovació

FiraReus acollirà el proper dissabte, 20 d'octubre, la primera trobada anual de l'associació Techne Forum

15.10.2018

Redacció. L’associació Techne Forum organitza el proper 20 d’octubre la primera edició del seu esdeveniment anual Techne. La trobada neix amb l’objectiu de ser una jornada completa de ponències sobre tecnologia, emprenedoria i innovació, amb una temàtica principal i que aquesta ocasió és sobre: “Primers passos en ...” al món de les TIC. La jornada tindrà lloc a FiraReus i espera ser el punt de trobada per a professionals, empreses i estudiants amb perfil TIC de les nostres comarques, tot i que aquesta primera edició també pretén acostar la tecnologia a un públic més transversal.

Techne Forum és una associació sense ànim de lucre formada por diverses comunitats tecnològiques que realitzen activitats TIC al Camp de Tarragona, algunes d’elles ja porten més de 8 anys apropant al territori l’ús de les noves tecnologies, projectes i metodologies. La unió de les diverses comunitats tecnològiques neix amb l’objectiu de compartir coneixements i experiències per fomentar el desenvolupament tecnològic al nostre territori.

Podeu consultar tota la informació sobre la jornada a través del web de l'entitat www.techneforum.com. Les inscripcions tenen un cost de 12 euros per entrada i es poden fer a través del mateix web de l'entitat. L’entrada inclou l’assistència a l’esdeveniment amb la localitat per assistir a les ponències i el catering al llarg del dia.

La jornada tecnològica Techne l’organitza l’associació Techne Fórum formada per les comunitats Google Developers Group Tarragona, WordPress Tarragona, Tarragona Developers, Agile Camp Tarragona, Thinkit Tarragona, LonetCamp i HackURV, amb la coorganització de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus i el patrocini de openSUSE, CTAIMA, Magnore, jdevelopia, Rudestudio, Viajes para ti (esquiades.com, buscounchollo.com i amimir.com) i El Taller coworking de la Selva del Camp. En aquesta ocasió també col·labora el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) com a media partner. La jornada tindrà lloc el proper dissabte 20 d’octubre a FiraReus.