La segona edició del Techne Fòrum se centrarà en les bones pràctiques en el camp de les TIC

La jornada se celebrarà el proper 19 d'octubre al Palau Firal i de Congressos de Tarragona

11.10.2019

GDG Tarragona / Redacció. L’associació Techne Fòrum organitza el proper 19 d’octubre la segona edició del Techne Fòrum sota el lema principal: “Bones pràctiques ...” al món de les TIC al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. El Techne Fòrum 2019 té l’objectiu de promoure la tecnologia, l’emprenedoria i la innovació. La jornada tindrà lloc el dia 19 d’octubre al Palau Firal i Congressos de Tarragona, on Techne Forum espera ser el punt de trobada per a professionals, empreses i estudiants amb perfil TIC de les nostres contrades.

Després de l’èxit de la primera edició, on es van aplegar més d’un centenar d’assistents, aquest any l’organització té com objectiu consolidar el seu congrés anual. Al mateix temps persegueix l’ambicios objectiu d’acostar el món tecnològic d’una manera transversal al conjunt de la societat. A la jornada es realitzaran ponències sobre emprenedoria, projectes realitzats al Camp de Tarragona, diversitat, aplicació de metodologies agile, programació i marketing per potenciar el teu negoci.

Techne Fòrum és una associació sense ànim de lucre formada per diferents comunitats tecnològiques que existeixen actualment a Tarragona, i que ja porten més de 8 anys promovent la implantació de noves tecnologies, projectes i metodologies per millorar la capacitat tècnica dels professionals i empreses del sector. Aquesta unió de les diferents comunitats tecnològiques neix amb el propòsit de compartir coneixements i experiències que fomentin el desenvolupament tecnològic en el nostre territori.

D'altra banda, l'associació té com a objectius ser un punt de trobada de professionals, empreses i estudiants del sector TIC. Un lloc en el qual es generin sinergies i noves oportunitats. On es pugui compartir experiències personals que permetin fomentar l'aprenentatge de noves formes d'emprendre i d'innovar a través de la tecnologia. I una cosa molt important, promoure noves idees que facin del Camp de Tarragona un lloc en el qual poder comptar amb els millors professionals en el desenvolupament de projectes tecnològics.

L'esdeveniment Techne 2019 l'organitza l'associació Techne Fòrum formada per les comunitats Google Developers Group Tarragona, LoNetCamp i WordPress Tarragona, amb la col·laboració de Tarragona Smart Mediterranean Region i el patrocini d'openSUSE, CTAIMA, Magnore, jdevelopia, Surf the Web i El Taller coworking de la Selva.

Què hi trobaràs al Techne?

Techne és una jornada plena de ponències sobre tecnologia, emprenedoria i innovació, totes elles conduïdes per una temàtica principal: “Bones pràctiques ...” al món de les TIC. Es tractaran temes tan interessants com el màrqueting digital per rentabilitzar al màxim el nostre projecte digital, la diversitat com a peça clau en la innovació i la importància d'aplicar noves metodologies en la creació de programari per a ser més productius i generar productes de més qualitat.

Comptarà també amb ponències sobre desenvolupament com bones pràctiques en WordPress, arquitectura i patrons software. A més es tractarà un tema que cada cop és més habitual i necessari en el nostre sector com és treballar en remot. També s’hi presentarà el projecte guanyador del Audi Creativity Challenge realitzat per alumnes de Tarragona. Tot això sense perdre de vista que es podrà aprendre dels consells i experiències de grans professionals del sector TIC local que, durant tot el dia, seran presents al Techne.

La jornada pretén ser un punt de trobada de comunitats, professionals, empreses i estudiants del sector TIC. Les entrades tenen un cost de 14 euros amb el Early Bird i després d’aquest període el preu estàndard serà de 19 euros. Les entrades es poden adquirir a web www.techneforum.com, on també es pot consultar tota la informació sobre l'esdeveniment.