usuaris

ajuda

Comunicat en relació amb el servei d'atenció a l'usuari de TINET i l'emergència pel coronavirus

Com a mesura preventiva davant l'emergència pel brot de COVID-19, l'atenció a l'usuari de TINET serà únicament a través de mitjans electrònics.
Internet

El mapa d'Internet: dos terços de la població del planeta segueix desconnectat

Els nombre d'usuaris d'Internet al món segueix creixent, com també ho fa la penetració d'aquest tipus de tecnologia al planeta. Això sí, l'augment d'internautes en termes absoluts a molts països no es correspon amb un ús generalitat d'aquesta tecnologia per part dels seus habitants. Al món, de fet, poc més d'un terç de la població té accés a Internet.
facebook

Facebook aclareix què es pot publicar i què eliminarà a partir d'ara amb la nova política de continguts

Després de polèmiques diverses per l'eliminació de fotos d'obres d'art amb cossos nus o de dones alletant criatures, o de casos d'ús per a finalitats violentes, Facebook ha decidit aportar més llum als seus criteris pel que fa a l'eliminació de continguts dels usuaris. El nou apartat de normes de la comunitat detalla quin tipus de contingut està prohibit publicar a la primera xarxa social del món en nombre d'usuaris.
twitter

Twitter es renova: vídeos, estadístiques, missatges a grups i aviat nova pàgina d'inici

Twitter no deixa de renovar i anunciar funcionalitats i serveis destinats a captar nous usuaris i a mantenir-se com una de les xarxes socials utilitzades. Entre les darreres hi ha l'enviament de missatges directes a grups, però també enregistrar i enviar vídeos de manera nativa o comprovar les estadístiques i l'impacte dels nostres tuits. Aviat, a més, la xarxa de microblogging podria canviar la pàgina d'inici amb contingut accessible a usuaris no registrats.
Subscriure a Etiquetes: usuaris