smartphones

opinió

Un telèfon mòbil no és una joguina

Sembla una obvietat però potser caldria dir allò que resulta evident en aquests temps en què regalar un mòbil amb connexió a Internet s'ha convertit en un gest habitual des d'edats tan curtes com els 10 o 11 anys i endavant. No. Un smartphone no és una joguina. Tenir Internet a l'abast durant les 24 hores només posant la mà a la butxaca no és un joc, és una càrrega de responsabilitat i l'origen d'un seguit de decisions que tenen conseqüències per als menors en el present i en el seu futur.
compres online

Les compres online utilitzant el mòbil es disparen

En els últims sis mesos de 2014 s'ha produït un important augment de la utilització de tots els dispositius connectables per realitzar compres online. Especialment en usuaris de smartphones i tablets, que de manera conjunta, han crescut un 61%. Són dades de la Segona Onada de l'Observatori eCommerce, a càrrec l'empresa de consultoria en investigació de mercats GfK.
apps

Ens enviarem petons, aromes, gustos i sensacions pel mòbil?

Tocar la pantalla de l'ordinador i del mòbil i interactuar amb ell és habitual, però i si anéssim més enllà i aconseguíssim fer alguna cosa més, com rebre i notar aromes, sensacions... petons? La tecnologia podria fer-ho possible en un futur no gaire llunyà. La tecnologia ens pot permetrà, aviat, notar gustos que arriben a través del nostre smartphone.
Subscriure a Etiquetes: smartphones