Aquest Sant Jordi, aconsegueix per la cara el darrer llibre del Premi TINET

Descarrega't gratis la versió digital de "Cara de peix i altres contes"

17.04.2019

En motiu de la diada de Sant Jordi, TINET et regala la versió electrònica del llibre resultant en la vint-i-unena edició del Premi de narrativa breu per Internet TINET (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2017-2018). Aquest llibre, publicat en paper per Cossetània Edicions, es va presentar el passat 20 de novembre a Tarragona. A partir d'ara, està disponible per a la seva descàrrega gratuïta des del web de TINET, en formats PDF i ePUB (compatibles en la majoria de lectors de llibres electrònics.

Portada del llibre 'Cara de peix i altres contes'

Cara de peix i altres contes

Sota el títol Cara de peix i altres contes, la publicació recull el conte premiat ("Cara de peix", original de M. Victòria Lovaina i Ruiz) i una selecció dels millors relats que s’hi van presentar. El relat guanyador conta la història d'un nen que, cada divendres, neteja detingudament la peixera que li va regalar el seu pare. Un d’aquests divendres, el nen coincideix per primera vegada amb el veí amb cara de peix, que ho canviarà tot.

El Premi TINET l’organitzen i el convoquen l’Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.