Windows 10 comença a descarregar-se automàticament a través de les actualitzacions de Microsoft

Als usuaris que tinguin activades les actualitzacions automàtiques amb windows 7, 8 o 8.1 se'ls descarregarà la darreva versió del sistema operatiu de Microsoft

03.02.2016

Microsoft ha canviat la designació de Windows 10 d'opcional a recomanada en les actualitzacions de Windows. Així, qualsevol que compti amb les versions de Windows 7, 8 o 8.1 i tingui activada la funció d'actualitzacions automàtiques, veurà com se li descarrega la darrera versió sense prèvia consulta.

Redacció TINET. Un cop descarregat, l'usuari pot aturar la instal·lació. Fins i tot en el cas que acceptem aquesta, hi ha un període 31 dias per tornar a la versió anterior. També és possible bloquejar manualment l'actualització canviant la funció sobre actualitzacions automàtiques. La descàrrega de Windows 10 utilitzarà entre 3.5GB i 6GB del vostre espai de memòria, cosa que haureu de tenir en compte, sobretot, els usuaris amb internet limitat en les descàrregues o amb connexió deficient.

La nova versió del sistema operatiu de Microsoft va arribar el passat mes de juliol i ha rebut bones crítiques per part dels usuaris, tant pel que fa a la compatibilitat com a les funcionalitats que presenta. Prop del 14% d'ordinadors de sobretaula ja comptaven amb windows 10 a finals de 2015 segons es fa ressó el diari The Guardian, citant dades de la web sobre mesurament i estadístiques StatCounter. Windows 7 encara és utilitzat pel 46.7% del total d'usuaris d'internet.


Podeu accedir a l'apartat de "sistema i seguretat" per canviar la configuració de les actualitzacions si voleu que se us descarregui Windows 10 o si, pel contrari, voleu evitar-ho.