Tallers sobre l'ús de dispositius mòbils adreçats a majors de 55 anys, a Reus

27.10.2015

Redacció TINET. Els dies 4 i 6 de novembre de 10:00 a 12:00 la Biblioteca Central Xavier Amorós ofereix el curs “Fotos i vídeo amb el mòbil. Mostra la teva creativitat”, un taller adreçat a persones més grans de 55 anys pensat per introduir-les en el món dels dispositius mòbils. Les inscripcions per participar en el curs es poden fer fins aquest dijous 29 d'octubre.

Al mes de març de 2016 a la BCR es portarà a terme un segon curs adreçat al públic de més de 55 anys, en aquest cas titulat “App's i WhatsApp, comunicació instantània a través de mòbil”, que permetrà conèixer les utilitats i funcionament d'aquestes aplicacions per a mòbil.

Es tracta de dos cursos programats en col·laboració amb la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone que tenen com a objectiu facilitar a la gent gran eines per comunicar-se a través de dispositius mòbils, connectar-se a una xarxa Wi-Fi, navegar a través d'una tauleta, aprofitar les funcionalitats del seu mòbil com ara fer fotos amb la càmera o gestionar els comptes de xarxes socials i utilitzar aplicacions com WhatsApp o Skype. En aquest sentit, els tallers tenen una vessant orientada a la inclusió social i l'eliminació de la fractura tecnològica entre generacions.