Taller sobre com crear fàcilment una botiga en línia i ser present a les xarxes socials

02.06.2015

El proper 15 de juny, Tarragona Impulsa acollirà un petit curs per promoure la creació de botigues en línia i l'ús de xarxes socials entre comerciants i empreses del sector turístic i de serveis. El curs, organitzat per la Confederació de Comerç de Catalunya, pretén que els alumnes sortin amb una botiga senzilla creada, així com perfils a Facebook i Twitter.

Redacció TINET. L’objectiu d’aquest seminari, que es durà a terme a l'Espai Tabalcera des de les 10 del matí fins a la 1 del migdia, és aprendre a crear una botiga en línia. Durant la sessió, es configuraran les funcionalitats bàsiques per poder començar a vendre per Internet a través d'una plataforma privada que permet crear botigues virtuals fàcilment. A més, també s’introduirà el participant en les xarxes socials i en la utilitat que tenen per a un establiment comercial.

Per aquest motiu, es recomana als participants que per poder configurar de la millor manera la botiga durant la formació, és indispensable que portin les imatges corresponents al logotip que es vol que aparegui a la botiga en línia i als productes que s’hauran de carregar (es poden portar en una memòria USB o penjar-les en algun repositori en línia).

Aquesta formació està adreçada a comerciants, empresaris i autònoms del sector del comerç, dels serveis i del turisme. Per inscriure’s al seminari, cal enviar un missatge electrònic a tarragona@confecom.cat o trucar al telèfon 977 24 23 13. Els participants rebran un certificat d’assistència.