Més de 150 títols accessibles al portal de publicacions digitals de la URV

Més de 100 volums electrònics es troben publicats en format obert

26.11.2014

Publicacions URV impulsa les publicacions digitals, que sumen actualment més de 150 títols en el nou catàleg 2015. El segell editorial de la Universitat Rovira i Virgili ha posat en marxa un portal electrònic per facilitar l'accés a les publicacions digitals en obert, i està present a la plataforma Unebook.es de les editorials universitàries espanyoles.

Redacció TINET / URV. El portal electrònic propi recull més de 100 volums electrònics publicats en format obert, a http://digital.publicacionsurv.cat. Gestionat mitjançant el sistema de codi obert Open Monograph Press, es facilita al màxim l'accés a lectors i biblioteques de tot el món el fons de títols digitals de descarrèga lliure, entre els quals hi ha llibres científics, manuals universitaris, actes de congressos i tesis doctorals.

Aquesta nova pàgina se suma als recursos existents en el portal de revistes de lliure accés i al catàleg de llibres en paper, als que podeu accedir des de la plataforma www.publicacionsurv.cat.

El nou catàleg digital 2015 el podeu consultar a http://issuu.com/publicacions urv/docs/cataleg_digital

Per fer més accessible el fons editorial de Publicacions URV, des d'octubre està present a la plataforma  unebook.es, impulsada per la Unió d'Editorials Universitàries Espanyoles i les 66 editorials científiques que integren l'associació. Comercialitza els llibres universitaris a tot el món i en tots els formats: paper, electrònic i impressió sota comanda. Incorporarà a més a més obres d'editorials universitàries iberoamericanes, per a la seva distribució a Europa.

Actualment, a Unebook.es es poden trobar 129 títols en format paper i a 54 títols en versió digital d'obres en paper de Publicacions URV.