Lliurament del 18è Premi TINET de narrativa, aquest dissabte a Tarragona

Els guanyadors de les diferents categories es coneixeran en el marc de la cerimònia de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona

07.05.2015

El Premi de narrativa curta per Internet TINET coneixerà aquest dissabte, 9 de maig, el guanyador o guanyadora de la divuitena edició en el marc de la cerimònia de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2014-2015. L'acte, que retrà un homenatge a l'escriptora tarragonina Montserrat Abelló, tindrà lloc al Teatre Metropol.  En el decurs de la cerimònia també es coneixeran els guanyadors i es lliuraran els guardons corresponents al premi de novel·la Pin i Soler, així com el de traducció Vidal Alcover.

Redacció TINET. El Premi TINET de narrativa curta ha registrat un notable augment pel que fa a la participació en aquesta divuitena edició, 305 treballs optaven al guardó davant dels 260 presentats el 2014. El Premi compta amb el patrocini de la Diputació de Tarragona i està dotat amb 1.000 euros i una reproducció de la Musa de bronze de Tarragona. L’obra guanyadora i una selecció dels millors relats seran editats per Cossetània Edicions.

Els Premis Literaris Ciutat de Tarragona estan organitzats per l'Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, Joieria Blàzquez, Angle editorial, Cossetània edicions i edicions de 1984.

La cerimònia i homenatge a l'escriptora Montserrat Abelló

La cerimònia s'iniciarà a les nou del vespre al Teatre Metropol de  Tarragona amb el lliurament dels Premis. Durant la segona part es recordarà i retrà homenatge a la desapareguda Montserrat Abelló (Tarragona 1918-2014) amb la veu singular de Mariona Sagarra que interpretarà La suite Abelló basada en poemes de l'escriptora, a més d'altres peces poètiques.

  • Mariona Sagarra: veu, loops i creació musical.
  • Raul Costafreda, guitarra
  • Marc Vila, percussions