Les versions antigues d'Internet explorer es queden sense suport tècnic a partir del dia 12

Explorer 11 és la darrera versió del navegador de Microsoft i la única que rebrà suport tècnic i actualitzacions de seguretat a partir del 12 de gener.

07.01.2016

A partir del dia 12 de gener d'enguany, només la darrera versió d'Internet Explorer rebrà suport tècnic i actualitzacions de seguretat, segons ha anunciat la companyia Microsoft. La darrera versió d'aquest navegador és l'Explorer 11, que seguirà rebent aquest suport tècnic quan operi en aquests sistemes operatius: Windows 7, Windows 8.1 i Windows 10.

Redacció TINET. La companyia recorda als usuaris de versions anteriors del seu conegut navegador, que Internet Explorer 11 ofereix més seguretat així com millor rendiment i compatibilitat. Des de la seva pàgina de suport,  Microsoft anima els usuaris a actualitzar-se amb la darrera versió per a obtenir més velocitat i seguretat a l'hora de navegar.

Si no ho fan, els usuaris es trobaran, a partir del dia 12 de gener de 2016 sense actualitzacions de seguretat i suport tècnic per a les versions anteriors. Les actualitzacions de seguetat permeten fer front a punts vulnerables que poden servir d'accés a progrmari maliciós i permet als usuaris mantenir la seguretat de les seves dades.

Recordem que la companyia a apostat fort pel seu darrer navegador "Edge" que deixa enrere l'històric Explorer. Els usuaris el tenen a la seva disposició quan adopten la darrera versió del sistema operatiu de Microsoft, el Windows 10.

A les preguntes freqüents del servei de suport tècnic FAQ de Microsoft  trobareu més informació.