Les apps de Facebook i Youtube, encapçalen la llista de les més utilitzades aquest 2015

Segons un estudi de l'empresa consultora i mesuradora d'audiències a Internet, Nielsen, l'app de missatgeria Facebook Messenger, és l'aplicació que més ha crescut en ús.

28.12.2015

Una enquesta realitzada per l'empresa Nielsen conclou que entre les Top apps de l'any es troben les aplicacions per a dispositius mòbils de Facebook, Youtube i la missatgeria instantània de Facebook: Facebook messenger. No hi ha sorpreses i, sí, el cercador de Google, l'aplicació per a comprar apps Google Play i l'app del servei de correu Gmail també es troben entre les 10 preferides dels usuaris.

Redacció TINET. Les enquestes s'han fet entre una àmplia i diversa mostra d'usuaris dels Estats Units, tot i que molt probablement, no hi hauria gaire diferències si s'hagués fet en un espectre de països més ampli. Xarxes socials, vídeos, missatgeria, cerca d'informació i de localització i música. Aquest seria el mapa de les Top apps d'aquest 2015 que acaba.

No hi ha hagut sorpreses, i el 2015 ha tornat a ser l'any de Facebook com a líder de les app als dispositius mòbils. La xarxa social ha tingut (als Estats Units) més de 126 milions únics d'usuaris cada més i un augment del 8% respecte de l'any passat. Youtube se situa en la segona posició amb més de 97 milions d'usuaris únics de mitjana cada mes, seguit de Facebook Messenger, amb més de 96 milions d'usuaris únics de mitjana cada mes. Això sí, en aquest cas, aquesta app de missatgeria instantània ha vist un augment més que notable pel que fa a l'ús, concretament, l'increment ha estat del 31% respecte l'any 2014.

Entre les apps que també han vist un increment més que destacat pel que fa al nombre d'usuaris hi ha Apple Músic, amb un 26% d'increment. Podeu veure els resultats del rànquing de les apps més utilitzades en aquest gràfic de Nielsen, l'empresa autora de l'estudi.