El Festival Trapezi de Reus, ara al mòbil amb una nova app

10.05.2016

Des de la seva creació, l’app Reus City ha ofert als seus usuaris aplicacions específiques vinculades a les principals activitats culturals i de promoció com han estat les festes majors o la campanya de Nadal. En aquest cas, l’app del Trapezi ofereix la programació, les informacions de darrera hora, accés a xarxes socials, la previsió meteorològica, l’oferta de restaurants, els aparcaments i els principals serveis de ciutat. Tot plegat, amb utilitats adicionals vinculades al geoposicioament dels usuaris.

Actualització de l’app ReusCity

Coincidint amb la fira Trapezi, l’aplicació Reus City presenta una actualització important, que permetrà a l’usuari experimentar una millora en la velocitat de càrrega de la informació i en la navegació a través de l’app. Aquesta actualització ja està disponible per a Android i els propers dies també es podrà descarregar per a sistemes IOS.


Els que es descarreguin per primera vegada l’app obtindran la darrera versió i els que ja tenen l’aplicació instal·lada hauran de fer una actualització per poder navegar amb les noves funcionalitats.

En aquesta edició del Trapezi, portar Reus City al mòbil té premi. L’IMAC obsequiarà amb un elefant del Trapezi de papiroflèxia a totes aquelles persones que presentin el seu mòbil amb l’aplicació descarregada a l’Oficina d’Informació del Trapezi.