El Festival Internacional de Música estrena edició i un nou web modern i visual

La nova edició del certamen musical que organitza l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona començarà el 27 de juny

18.06.2015

El XVè Festival Internacional de Música que organitza l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona estrena web des d'on els interessats es poden inscriure online als diferents cursos, conèixer la trajectòria dels professors i consultar els concerts programats així com tota la informació útil sobre aquest esdeveniment musical de primer ordre.

El now web té un disseny modern i una navegació molt visual i pràctica. Desplaçant-vos verticalment podreu accedir i navegar pel diferent contingut.

Els cursos es presenten a través la imatge de la persona encarregada d'impartir-los. Clicant-hi accedireu a la informació sobre la sessió, així com a la trajectòria del professor o professora.

Us podreu inscriure online des de cadascun dels cursos, o bé a través de l'apartat d'inscripció general, des d'on podreu triar aquells ( un o més) als quals voleu assistir.

Els concerts s'anuncien a través de la imatge de les diferents formacions. Clincant-hi al damunt trobareu tota la informació i la trajectòria de les formacions o solistes, així com una galeria d'imatges i les dades bàsiques del concert: preu de venda de les entrades, lloc, etc.

Un festival únic i  amb participants de prestigi
El Festival Internacional de Música de Tarragona, que assoleix enguany la seva quinzena edició, es desenvoluparà entre els dies  27 de juny i 5 de juliol de 2015. Es tracta de l'únic festival a Catalunya organitzat per un conservatori que combina el vessant cultural i pedagògic.

Més d'un centenar d'alumnes s'han inscrit ja als deu cursos de diferents especialitats que oferiran professors d'alt nivell. La xifra és similar a la participació de l'edició anterior del Festival, que també va atraure prop de 2.000 persones als concerts programats.

En l'edició d'enguany s'han programat un total de nou concerts, alguns dels quals són espectacles de producció pròpia.

Després de catorze anys, la FIMT ja s'ha fet un lloc als circuits musicals internacionals. Així doncs serà, un cop més, el punt de trobada de prestigiosos músics d'arreu del món, com l'italià Corrado Bolsi (violí), el suís Cristoforo Pestalozzi (violoncelista), l'holandès Will Sanders (trompa), el mexicà Gerardo Arriaga (guitarra), la israeliana Rivka Golani (viola), que ha participat en totes les edicions de la FIMT, i el prestigiós Quartet Casals.