El darrer invent de Facebook: celebrities que transmeten vídeo en directe als seus fans

Ja és aquí Facebook Live, un servei de vídeo per veure en directe allò que les estrelles volen compartir amb els fans

06.08.2015

Facebook ha posat en marxa d'un nou servei destinat a les estrelles i -indirectament- als seus seguidors. Es tracta de Facebook Live. Aquest servei permet a personatges públics (prèviament verificats) compartir allò que estan enregistrant en temps real. Els seguidors poden veure i comentar-ho, mentre les celebrities poden interactuar amb els fans.

Redacció TINET. Des de fa unes hores personatges públics poden compartir vídeo en directe amb els seus seguidors. Fins ara, a través de l'app Facebook Mentions, les celebrities ja podien interactuar amb converses i fotografies  amb els seus fans. Ara, la companyia de Zuckerberg hi hafegeix el vídeo en directe que realitzen les pròpies estrelles i que apareixerà al mur dels seguidors.

Aquests podran comentar, fer m'agrada o compartir el vídeo, mentre veuen l'emissió en directe. Facebook Live també permet saber quan els amics, o altres personatges públics, comencen a veure'l. Si l'usuari no pot veure-ho en directe, pot recuperar el vídeo a la pàgina de Facebook del personatge en qüestió. Facebook ja ha anunciat que alguns personatges públics s'hi han incorporat a aqeust servei, entre d'altres, la tenista Serena Williams.

Més informació al blog de Facebook