El canal de pagament de YouTube arribarà aquest 2017 a Europa

YouTube Red dóna accés sense publicitat a continguts habituals i d'exclusius, com sèries i pel·lícules, permet descarregar vídeos i comptar amb un servei gratuït de música streaming

10.01.2017

YouTube Red és el canal de subscripció de Youtube que està previst que arribi a Europa i que en l'actualitat ja és actiu als Estats Units, Austràlia, Mèxic, Nova Zelanda i Corea del Sud. Aquest canal permet accedir als continguts habituals sense publicitat i gaudir d'altres d'exclusius, només disponibles per als subscriptors. Entre d'altres: sèries i pel·lícules, la descàrrega de vídeos, o un servei de música en streaming.

Redacció TINET. La subscripció permet accedir a tots els continguts sense publicitat a través del lloc web i també mitjançant les aplicacions mòbils YouTube Music, YouTube Gaming i YouTube Kids. A través de les apps, els usuaris també poden descarregar i guardar vídeos al seu dispositiu per veure'ls offline i reproduir-los en segon pla. El servei sense publicitat de música streaming és un altre dels productes que ofereix YouTube Red, a través del servei Google Play Music. 

L'obertura al mercat europeu s'espera que comenci al Regne Unit amb la voluntat de competir amb altres gegants del sector com Netflix o el servei de subscripció de vídeo d'Amazon. L'expansió europea durant aquest 2017 dependrà de les negociacions amb les discogràfiques. Pel que fa al cost del servei, el subscriptors anglesos haurien de pagar 9.99 lliures al mes per accedir a totes els continguts lliures de publicitat.

Anunci del servei de YouTube Red